Pécsett van egy „állati jó hely”, melynek MancsRanch a neve. Párommal meglátogattuk, és nagyon jól éreztük magunkat. Tulajdonképpen egy kis állatkert, de mégis más. Ide időpontra kell bejelentkezni, és az egy órás programon belül testközelből megismerhetjük, etethetjük az állatokat. A MancsRanch alapítójával, Fejes Rózsával beszélgettünk kedvenceiről.

Folytatás a Macskamánia Magazin 2021/5. számában.

Január végén Matoricz Tekla, a PécsMa újságírója látogatott el hozzánk családtagjaival és barátaival karöltve. Állatainkkal együtt nagy örömmel fogadtuk őket! A látogatásról készült élménybeszámoló egy kis részletét itt is olvashatjátok, a teljes írásért kérjük, látogassatok el a PécsMa honlapjára.

2018 elején a PécsMa munkatársai jártak nálunk. Látogatásukból egy nagyszerű videó és egy írásos interjú is született, melyből nálunk is olvashattok egy kisebb részletet.

2019 nyarán a BAMA.hu-tól vendégeskedtek nálunk.
 
A Pécs határában található Mancs­Ranch állati suliban minden lakó szabadon és harmóniában él egymással. Fejes Rózsa, az alapító pedig idejét és energiáját nem sajnálva foglalkozik az állatokkal, akik nemcsak aranyosak és jól neveltek, de elképesztő mutatványokra is képesek.

Itt él többek között Papaya, a koati medve, Kókusz, a szamár, Caloundra, a kenguru, Zsebibaba, a kecske, Morpheusz, a cane corso és még sokan mások. Jelenleg összesen harminchatan vannak, egytől egyig nagyon okosak, emberszeretetük szemmel látható.

A teljes írást elolvashatjátok a BAMA weboldalán.

Köszönjük szépen!

2019 nyarán a Pécsi Újság online hasábjain jelent meg rólunk az alábbi cikk, melynek részletét nálunk is olvashatjátok. Képgaléria és videó is készült, melyeket átkattintva tekinthettek meg.