Szeretnéd az 50 órás közösségi szolgátatodat nálunk eltölteni? Ebben az esetben van egy jó hírünk számodra: pécsi alapítványunk is fogadó intézmény. Amennyiben élnél a lehetőséggel, csupán két további kérdést tegyél fel magadnak.:

Szereted az állatokat?

Szeretnél velük foglalkozni?

Ha mindkét kérdésre igen a válaszod,

akkor jelentkezz közösségi szolgálatra a MancsRanch-hez!

Miről is van szó? 2016. január elseje óta a középiskolai érettségi vizsgák megkezdésének feltétele ötven óra közösségi szolgálat elvégzése és annak igazolása. Az IKSZ teljesítésének jogi keretei a járvány miatt nem változtak, azonban minden esetben be kell tartani a hatályos járványügyi előírásokat.

Ha az írásbeli érettségi kezdetéig nincs meg az említett ötven óra közösségi szolgálat, a mulasztással érintett diákok érettségi vizsga jelentkezései törlésre kerülnek, azaz nem vizsgázhatnak.

A MancsRanch Az Állati Suli Alapítvány egyszerre csak korlátozott számú diákot tud fogadni, ezért mindenképp írj ránk messengeren, vagy telefonálj bővebb információkért. Oldalunkat a következő hónapokban frissíteni fogjuk azon iskolák -folyamatosan frissülő- listájával, melyekkel már szerződésben állunk. Véleményünk szerint a közösségi szolgálat bevezetése egy rendkívül jó kezdeményezés, amely pozitív hatással lehet a fiatalok hosszútávú fejlődésére olyan fontos képességek és tudás elsajátításában mint pl. beilleszkedés, empátia, kommunikáció, közös munkavégzés, önállóság, társadalmi felelősségvállalás vagy éppen a felelős állattartás és gondozás.

A MancsRanch számos alapítvány mellett a 2021-es Önkéntessség Magyarországi Éve program támogatója, illetve részese.

Hasznos linkek az ügyintézéshez:

Jelentkezési lap - Iskolai Közösségi Szolgálatra | Szülői hozzájáruló nyilatkozat egészségügyi állapotról | Együttműködési megállapodás fogadó intézményekkel | Közösségi szolgálati napló | Igazolásminta

További információért hívd bátran Fejes Rózsát,
alapítványunk vezetőjét 
+36 70 622 6627 telefonszámon!

Ü d v ö z l e t t e l :
A MancsRanch Csapata