A korábbi lezárások emlékétől állataink hátán is feláll a szőr, hiszen az elmúlt évben többet voltunk zárva mint nyitva. Csökkenő bevételeink miatt sajnos ismét egyre nagyobb teher nehezedik ránk.

Megmérgezett Toruk kutyusunk megmentése és kezelése például több mint 470 000 forintunkba került (ekkora összegből a MancsRanch teljes másfél hónapját fedezzük).

Sajnos tehát az állataink ellen irányuló aljas támadás nem csak érzelmileg kavart fel mindannyiunkat, hanem anyagi kárt tekintve is komoly nehézségeket okozott számunkra. Arról nem beszélve, hogy a híreket olvasva is egyre jobban aggódunk, mi lesz velünk a téli hónapokban.

Az elmúlt napokban osztottunk, szoroztunk és arra jutottunk, hogy fel kell készülnünk egy újabb megterhelő időszakra. Ez közösségünk segítsége nélkül nem fog menni. Normál hónapokban a MancsRanch egy hónapja 300 000 Ft körül szokott lenni, de a mi számláink is hétről-hétre emelkednek. Állatainkat egyébként szerződéses önkéntesek segítségével látjuk el, tehát nálunk NINCS bérköltség. Legutóbb 190 fantasztikus támogatónknak hála bezárva is kitartottunk.

A MancsRanch csodás lakói nevében ismét arra kérünk, hogy ha tehetitek, álljatok mellénk!

A Giving Tuesday (magyarul Adakozó Kedd) mozgalom keretein belül adománygyűjtést indítottunkFelajánlásokat december 23-ig tudunk fogadni, ami azt jelenti, hogy gyűjtésünk célösszegének elérése után is lehetséges további adományokkal segíteni! Köszönjük, ha támogattok bennünket!

Miért így kérünk segítséget? 

Az adjukossze.hu adományozási folyamata gyorsabb a hagyományos utalásnál, mivel nem kell megadni számlaszámot,  kedvezményezett adatokat, helyette egyszerűen és biztonságosan bankkártyával intézhető minden (alig 2-3 perc alatt).

Nekünk fontos az átláthatóság is és szerintünk ez a legtisztább módja egy gyűjtésnek, ezért gyűjtésünk elsődleges helyszíne ismét az adjukossze.hu!

Hogyan kell felajánlást tenni?

Keressétek gyűjtésünk oldalán a rózsaszín "Támogatom" gombokat. Az adni kívánt összeg kiválasztása után név, e-mail cím megadása szükséges, majd kötelezően be kell pipálni a legalsó jelölőnégyzetet (a többi nem kötelező, de ha feliratkoztok hírlevelünkre, azt is köszönjük). Ezt követően az "Adományozok" gomb a fizetési felületre továbbít, ahol a bankkártyátokon szereplő adatok megadásával tudjátok befejezni a felajánlást (kártyaszám, kártyán szereplő név, lejárati dátum: hónap / év majd végül a CVC kód: ami egy háromjegyű szám kis keretben a kártya hátoldalán.

Az adományozott összegek néhány perc után megjelennek a gyűjtés számlálóján, így folyamatosan láthatja mindenki, hol tart kezdeményezésünk. Minden segítőnk visszaigazolást kap támogatásáról és természetesen köszönőlevelet is küldünk! Támogatóink a felületen üzenetet is írhatnak nekünk!

Hogyan tudsz segíteni?

  • Ha teheted, adományozzBármekkora támogatással segítesz, végtelenül hálásak vagyunk érte, hiszen ezekben a hideg hónapokban szívmelengető minden felajánlás! Adományod segít tápot, eleséget venni, állni az állatorvosi költségeket, fizetni a rezsi számlákat.
  • Oszd meg történetünket ismerőseiddel, használd az #adakozókedd #adnimenő kulcsszavakat, hogy minél több segítő szándékú emberhez, jószívű állatbaráthoz eljuthasson gyűjtésünk és a mozgalom híre is!
  • Ha van blogod vagy honlapod: akár Te is beillesztheted gyűjtésünk kódját vagy kampány oldalunk linkjét! A link: https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/2465
    Kampányunk widget beágyazási kódja: <iframe src="https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/toltsuk-meg-a-mancsranch-eleskamrajat-2465/keret" style="width:275px;height:400px;border:0"></iframe>
  • Egyéb felajánlásokat is fogadunk: Előzetes telefonos egyeztetést követően személyesen is fogadni tudjuk az állatainknak szánt eleségeket.

VÁLASZTHATÓ ADOMÁNYOZÁSI ÖSSZEGEK:

  • 2500 Ft  |  5000 Ft  |  10 000 Ft  |  15 000 Ft | Egyéb összeg

A felajánlásokat teljes egészében állatainkra fordítjuk. Támogatóink részére képes köszönőlevéllel, beszámolóval készülünk. Közösségi oldalainkon és weboldalunkon tájékoztatni fogunk minden érdeklődőt a támogatások felhasználásáról, állataink helyzetéről. A végleges beszámolónk pdf formátumban az adjukossze.hu kampányoldalunkra kerül majd feltöltésre.

Ha tehetitek, segítsetek Ti is!

H á l á s a n   k ö s z ö n j ü k !
Üdvözlettel, Rózsa és a MancsRanch Csapata!