Január végén Matoricz Tekla, a PécsMa újságírója látogatott el hozzánk családtagjaival és barátaival karöltve. Állatainkkal együtt nagy örömmel fogadtuk őket! A látogatásról készült élménybeszámoló egy kis részletét itt is olvashatjátok, a teljes írásért kérjük, látogassatok el a PécsMa honlapjára.

"Habár már régóta tudok a MancsRanch létezéséről és számtalan cikket írtunk már róla, csak nemrég tudtam időt szakítani rá, hogy személyesen is meglátogassam Fejes Rózsát és kedvenceit. Néhány barátommal és családtagommal egy vasárnap délelőttöt töltöttünk a különleges helyen. Élménybeszámoló. 

Mikor odaértünk a Facebookon megadott helyszínre, a netes képekről már jól ismert Mancs, Morpheus és Toruk kutyusok a kapuban vártak minket gazdájuk, illetve ahogy önmagát nevezi, „anyukájuk” társaságában.

Fejes Rózsa ismertette a csoporttal a főbb házi szabályokat, majd mehettünk is be a pihepuha alpakák, a cuki malacok és minilovak, valamint a már nevezett kutyák gyűrűjében a birtokra. Mivel a gazdi jól megtömte a kezeinket jutalomfalattal, nyilván nagyon népszerűek voltunk az összes állatnál. Jól megetettük, megsimogattuk őket és persze lefotóztuk, amit csak értünk."

A teljes cikket elolvashatjátok a PécsMa weboldalán ide kattintva. 

Köszönjük szépen a szép szavakat!