A MancsRanch állatvédő, állatmentő tevékenységéért, valamint a gyermekek állatszeretetre történő nevelésében és a családi programok népszerűsítésében vállalt szerepéért a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, dr. Őri László a MancsRanch alapítóját és tulajdonosát, Fejes Rózsát Elnöki Kitüntető Díjban részesítette. 

A díjátadó Bikalon, október 12-én került sor. Az értesítő levél egyébként már szeptember 16-án megérkezett, így már jó ideje nagy izgalommal vártuk a megtisztelő eseményt. A többi díjazottról a bama.hu cikkében ide kattintva olvashattok.


K ö s z ö n j ü k   s z é p e n !

Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki a MancsRanch fennállása óta valaha is támogatásával, tudásával, munkájával, szeretetével segítette pécsi szervezetünk tevékenységét és működését! Nélkületek sosem ért volna minket ekkora megtiszteltetés!

"Köszönöm szépen mindazoknak a barátaimnak, családomnak, ismerőseimnek, akik nap, mint nap segítenek, támogatnak, bíztatnak és elviselnek! Minden szeretetemmel és tudásommal igyekszem folytatni a hivatásomat!" - írta Rózsa facebook oldalunkon.

Köszönjük a poszt alá érkezett több száz gratulációt is!

Hálás köszönettel,
a MancsRanch Csapata!