"Remélem sok segítséget kaptok majd és a drága kis állatkák is! Nagy szeretettel segítek!" - írta egyik kedves támogatónk. 

Gyűjtésünk kezdete óta már közel 160-an döntöttetek úgy, hogy segítitek alapítványunkat a bajban és több tucat kedves, aranyos támogatói üzenetet kaptunk felajánlásaitok mellé.

Továbbra is közösségünk segítségét kérjük, hogy állatainkkal átvészelhessük a következő 2 hónapot!

  • Adománygyűjtésünk célja az 1 200 000  Ft átlépése! A célösszeg két teljes hónap megnyugvást és biztonságot adna számunkra! Segítsetek, hogy egy szép napon újra kinyithassunk!

A lenti képen olvasható üzenetet február 20.-án kaptuk. Az összes nyilvános támogatói üzenetünket megnézhetitek az adjukossze.hu oldalán.

 

Más módon is segíthetsz?
 
Igen. Második éve jogosultak vagyunk adó 1% felajánlások fogadására. Amennyiben gondolod, így is támogathatsz minket. Erről szóló tájékoztató oldalunkon összeírtunk mindent ezzel kapcsolatban. Az Adjuk Össze oldalán mostani 1% kampány oldalunkat is megnézhetitek. Adószámunk: 18901229-1-02
 
Saját tájékoztatónk: ide kattintva érhető el!

Adjuk Össze 1% oldalunk: megtekintéséhez kattints ide!
 
Pécsi kezdeményezés is segít minket!
 
A Heaven Pécs és a Zaga bag a Heti1Helyi pécsi kezdeményezést továbbgondolva mostantól egy éven át, 3 havonta különböző szervezeteket támogatnak. Elsőként ránk esett a választásuk. Minden első infra tekerés után 100 Ft-tal és minden 8000 Ft feletti ZaGa táskából 500 Ft-tal az aktuális szervezetet támogatják.
 

Hogyan lehet felajánlást tenni?

Gyűjtésünk oldalán kattints a rózsaszín "Támogatom" gombok valamelyikére. Az adni kívánt összeg kiválasztása után írd be a következő dolgokat a megfelelő helyükre: neved, e-mail címed, majd kötelezően be kell pipálnod négy közül a legalsó jelölőnégyzetet (a többi nem kötelező). Lentebb írhatsz nekünk támogatói üzenetet is, ha szeretnél.

Ezt követően az "Adományozok" gomb a biztonságos fizetési felületre továbbít, ahol a bankkártyádon szereplő adatok megadásával tudod befejezni a felajánlást. Itt írd be a hosszú kártyaszámot az előlapról, a kártyán szereplő nevet, a kártya lejárati dátumát (hónap / év) és legvégül a CVC kódot, ami egy háromjegyű szám kis keretben a kártyád hátoldalán. A teljes folyamat biztonságos és a fenti lépéseket követve 2-3 perc alatt elvégezhető.
 
Köszönjük szépen valamennyi támogatónknak, segítőnknek!

Szép napot kíván:
A MancsRanch Csapata