Február 8.-án indult közösségi adománygyűjtésünk az adjukossze.hu oldalán, ahol támogatóink már több mint 139 felajánlással segítették fennmaradásunkat. Továbbra is segítségeteket kérjük, hogy állatainkkal átvészelhessük a következő 2-3 hónapot is!

  • Gyűjtésünk új, vágyott célja az 1 000 000  Ft átlépése! Farmunk lakóinak két havi teljeskörű ellátása jelenleg 1 200 000 Ft (a beteg pacik miatt extra orvosi kiadásaink vannak). Ennek eléréséhez előbb együtt át kell ugranunk az 1 millió Ft-os támogatási összeget.

Segítsetek, hogy lakóink békében átvészelhessék a téli hónapokat!

Egy hónapunk már teljesen biztosított!

A MancsRanch havi költségei normál körülmények között 300 ezer Ft körül mozognak, most azonban már hónapok óta meghaladják a 600 000 Ft-ot is, ugyanis két pónink, Mimóza és Mia is betegek még. Mindketten folyamatos egészségügyi kezelésekre szorulnak, amibe műtéti költségek is beleszámítanak. Állataink megnyugvásához és teljeskörű ellátásukhoz 2-3 hónapnyi támogatást szeretnénk kérni! A napi COVID tájékoztatásokat olvasva sajnos egyelőre nem nyugodtunk meg. Továbbra sem tudjuk, kinyithatunk-e majd. Kérjük, támogasd alapítványunk fennmaradását ebben a bizonytalan időszakban!

Hogyan lehet felajánlást tenni?

Az oldalon kattints a rózsaszín "Támogatom" gombok valamelyikére. Az adni kívánt összeg kiválasztása után írd be a következő dolgokat a megfelelő helyükre: neved, e-mail címed, majd kötelezően be kell pipálnod négy közül a legalsó jelölőnégyzetet (a többi nem kötelező). Lentebb írhatsz nekünk támogatói üzenetet is, ha szeretnél.

Ezt követően az "Adományozok" gomb a biztonságos fizetési felületre továbbít, ahol a bankkártyádon szereplő adatok megadásával tudod befejezni a felajánlást. Itt írd be a hosszú kártyaszámot az előlapról, a kártyán szereplő nevet, a kártya lejárati dátumát (hónap / év) és legvégül a CVC kódot, ami egy háromjegyű szám kis keretben a kártyád hátoldalán. A teljes folyamat biztonságos és a fenti lépéseket követve 2-3 perc alatt elvégezhető.
 
Adománygyűjtésünk oldala: https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/2216


Segítsetek, hogy egy szép napon újra kinyithassunk!

Köszönettel:
A MancsRanch Csapata