Tavaly november óta zárva vagyunk, így sajnos ismételten nehéz anyagi helyzetbe kerültünk. Farmunk működését, 42 állatunk ellátását, alapítványunk minden költségét tartalékainkból fizettük. Nullára csökkent bevételek mellett a helyzet az, hogy már nem bírjuk sokáig.

Most a NIOK Alapítvány segítségével az adjukossze.hu oldalon közösségi adománygyűjtést indítottunk a MancsRanch megmentésére!


Azonnali felajánlást tenni ide kattintva tudtok.

Az oldalon szereplő célösszeg jelképes. 

Havi költségeink végösszege jelenleg 600 ezer Ft-nál is magasabb. Normál hónapokban 300 000 Ft körül szokott lenni. Felajánlásokat egészen március 11-ig tudunk fogadni, ami azt jelenti, hogy a jelképes 500 000 Ft elérése után is folyamatosan lehetséges adományokat felajánlani! Gyűjtésünk célja a fennmaradás és ez nem túlzás! A mai bizonytalan világban nélkületek nem fog menni. Nem tudjuk, hogy a lazítások érintenek-e majd minket és azt sem, lesz-e harmadik hullám, ezért reméljük megértitek, hogy 2-3 hónapra kérünk támogatást.

Pontosan mire gyűjtünk? Erről bővebben írtunk tájékoztatónkban.

Miért így kérünk segítséget? 

Nos, az adjukossze.hu adományozási folyamata sokkal gyorsabb és zökkenőmentesebb a hagyományos utalásnál, mivel nem kell megadni számlaszámot,  kedvezményezett adatokat, helyette gyorsan, egyszerűen és biztonságosan bankkártyával intézhető minden alig 2-3 perc alatt. Természetesen banki utalásokat is tudunk fogadni alapítványunk számlaszámára, de számos okból kifolyólag gyűjtésünk elsődleges helyszíne ezúttal az adjukossze.hu!

Hogyan kell felajánlást tenni? 

Keressétek gyűjtésünk oldalán a rózsaszín "Támogatom" gombokat. Az adni kívánt összeg kiválasztása után név, e-mail cím megadása szükséges, majd kötelezően be kell pipálni a legalsó jelölőnégyzetet (a többi nem kötelező). Ezt követően az "Adományozok" gomb a fizetési felületre továbbít, ahol a bankkártyátokon szereplő adatok megadásával tudjátok befejezni a felajánlást (kártyaszám, kártyán szereplő név, lejárati dátum: hónap / év majd végül a CVC kód: ami egy háromjegyű szám kis keretben a kártya hátoldalán.

Az adományozott összegek néhány perc után megjelennek a gyűjtés számlálóján, így folyamatosan láthatja mindenki, hol tart kezdeményezésünk. Minden segítőnk visszaigazolást kap támogatásáról és természetesen köszönőlevelet is küldünk! Támogatóink a felületen üzenetet is írhatnak nekünk!

A NIOK által üzemeltett adjukossze.hu oldalon tavaly 140 közösségi adománygyűjtő kampány indult, és mellette 62 szervezeti gyűjtés futott. Alapítványunkkal immáron másodjára indítottunk náluk ingyenes adó 1% kampányt.

Adománygyűjtésünk helyszíne: https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/2216

Köszönjük, ha támogattok minket!

Hálás üdvözlettel:
A MancsRanch Csapata!