Embert próbáló időket élünk. Mára bebizonyosodott, hogy joggal féltünk a várva várt tavaszi "Nyitás" elmaradásától, hiszen továbbra is a koronavírus járvány okozta teljes bizonytalanságban élünk. Kijelenthetjük, hogy munkánkat egyszerűen nem tudnánk végezni támogatóink, segítőink nélkül. 

Ezért olyan fontos mindaz, ami történt. Épp ezért vagyunk rendkívül hálásak azoknak, akik felkarolták szervezetünket a bajban!

PÉLDAÉRTÉKŰ ÖSSZEFOGÁS!

Adománygyűjtésünk során az adjukossze.hu oldalon 1 236 500 Ft adományt ajánlottak fel támogatóink alapítványunk számára, amit nem győzünk elégszer megköszönni! A 247%-os támogatás több mint 190 segítőnk egész pontosan 200 adományából adódott össze. Adjuk Össze kampányunk mellett számlaszámunkra is érkeztek azonnali támogatások. Belülről nézve egészen hihetetlen élmény volt megélni ezt az összefogást. Köszönjük szépen mindenkinek!

NEM SZABAD FELADNI!

Szeretnénk mi is bátorítani a hozzánk hasonló helyzetben levő szervezeteket, hogy ne adják fel! Nemrégiben összefogás mentette meg a felsőlajosi Magán Zoo magánállatkertet is. Támogatóik bő két hónapra elegendő adománnyal segítették ki őket. Az állatok ellátása, a számlák fizetése nem megy pénz nélkül, ezért az adományozó állatbarátokra nagyobb szükség van mint eddig bármikor! Reményeink szerint legkésőbb nyárra megoldódik a COVID helyzet és egy napsütötte szép napon elmondhatjuk majd, hogy támogatóink segítségével ezt is túléltük. Addig viszont mindenkinek ki kell tartania! Aki bajban van, kérjen segítséget!

FELHASZNÁLÁS ÉS ELSZÁMOLÁS:

A felajánlott összeget teljes egészében állatainkra, alapítványunk fennmaradására fogjuk költeni. Lakóink az elsők! Megnövekedett állatorvosi költségeinkre, az állatok mindennapi betevőjére és az alapvető szükségleteikre kértünk támogatást és vállaljuk, hogy kizárólag erre fogjuk fordítani a kapott összeget. A MancsRanch állatait egyébként jelenleg szerződéses önkéntesek látják el, tehát nálunk NINCS bérköltség. Mindenki munka/iskola mellett tevékenykedik nálunk. Költségeinkről és sok minden másról gyűjtésünk kezdetén részletesen írtunk oldalunkon is!

Weboldalunkon folyamatosan hírt fogunk adni munkásságunkról. A bővebb beszámolóinkat is itt fogjuk közzétenni a következő hónapokban. (A végleges beszámoló pdf formátumban az adjukossze.hu kampányoldalunkra kerül majd feltöltésre.) Ígéretünkhöz híven minden támogatónkat e-mailben is tájékoztatni fogjuk majd egy köszönőlevél, beszámoló kiküldésével.

Ha úgy gondoljátok, alapítványunkat idén is támogathatjátok adó 1% felajánlás útján. Részletes tájékoztatónkat ide kattintva éritek el. Nyilatkozni egészen május 20-ig lehet. Elektronikusan csupán 4-5 perc az egész, nekünk viszont óriási segítség!

H á l á s a n   k ö s z ö n ü n k   m i n d e n   t á m o g a t á s t !

Végtelen hálával és alázattal: 
A MancsRanch Csapata!
MancsRanch Az Állati Suli Alapítvány
Adószám: 18901229-1-02 | 1% infókallatisuli.hu/egyszazalek