Április eleje óta nagyon sok kedves hozzászólást, üzenetet kaptunk tőletek. Egészen elképesztő és szívmelengető az az összefogás, ami a PécsAktuál oldalán megjelent cikk hatására indult el és tart a mai napig.

Nem csak itthonról, hanem számos más országból is érkeztek hozzánk adományok, ami hatalmas dolog! Támogatásaitokkal hozzájárultatok, hogy állataink több hónapig semmiben ne szenvedjenek hiányt. A megmozdulás által úgymond közösségi finanszírozású lett a MancsRanch is, ami egyrészt rendkívül örömteli, másrészt a jövőre nézve több szempontból is elgondolkodtató.

Még most is furcsa belegondolni, hogy valószínűleg az idei első szezonnyitó fellépésünk egyben az év utolsó olyan nyilvános rendezvénye is volt, amin találkozhattatok velünk. Augusztus 15-ig semmilyen tömegrendezvényre nem kerülhet sor és arra számítunk, hogy utána sem lesz már változás e téren, tehát ezt az évet fellépések terén mi már elengedtük. Ez hosszútávon továbbra is gondot jelenthet majd számunkra, ugyanis a Mancsranch állatsimogató látogatásokból származó havi bevételeink még teltház esetén sem fedezik kiadásainkat. 

Újfajta gondolkodásra kényszerít minket a vírus

Ami nagyon pozitív és amivel számolunk, az a rengeteg visszajelzés és érdeklődő az adó 1% felajánlással kapcsolatban. Szeretnénk azt hinni, hogy az idén elindult 1% támogatási lehetőség önmagában akkora mankót fog jelenteni a MancsRanch számára, amivel lekerül rólunk ez a mostani teher, aminek cipelésében Ti segítettetek/segítetek. Nagyon sok tervünk volt a szezonra, a nyárra és 2021-re pláne! Reméljük, támogatásaitok segítségével talán egy részét még ebben a rendkívüli helyzetben is sikerül megvalósítanunk. Mi mindenképpen azon leszünk, hogy megháláljuk a sok szeretetet, amit kaptunk tőletek!

Tudnotok kell, hogy az SZJA felajánlásokból befolyó összeget csak valamikor októberben fogja megkapni alapítványunk (ezek egyébként nyilvános információk, amikről oldalunkon is azonnal értesülhettek majd). Most még nehéz és talán felesleges is következtetéseket levonni. Két dolog biztos: más alapítványokhoz hasonlóan esetünkben is sorsfordító lehet az így kapott segítség és bárhogyan is alakuljon, mindent át foguk gondolni sőt, ha kell, új terveket fogunk készíteni a jövőre nézve.

Addig is egy pozitív hír: újra nyitva vagyunk!

A mostani abszolút pozitív hírünk, hogy május 9-től előzetes egyeztetés után ismét fogadunk látogatókat. Minden fontos infót megtaláltok ide kattintva. A MancsRanch-en természetesen továbbra is egyszerre csak egy kisebb látogató csapat lehet jelen és egy nap legfeljebb három turnust fogadunk, így nem kell félnetek attól, hogy idegenekkel vagy bármiféle csoportosulással találkoztok nálunk. Keressetek minket bátran!

Szükség esetén támogatási információnkat itt találjátok. Állateledel témakörben is összeírtunk mindent, amire az elmúlt időszakban rákérdeztetek. Ha további kérdéseitek vannak, forduljatok hozzánk elérhetőségeink valamelyikén. Nagyon hálásak vagyunk mindazoknak, akik segítették, segítik alapítványunkat.

Köszönjük, hogy velünk vagytok! Állati hálásak vagyunk érte!