Az állatokat a szakértők jelenlegi tudása szerint nem fenyegeti a COVID-19 típusú koronavírus, azaz elkapni nem tudják, ám ettől még ez az átkozott helyzet közvetve nagyon is érinti a MancsRanch állatait!

Figyelem: írásunk publikálása óta sajnos bizonyítottan kimutatták több állatkerti állat szervezetében is a mostani koronavírust!

Ha figyelemmel követitek munkásságunkat, akkor tudjátok, hogy tavasztól egészen az őszi-téli rossz idő beálltáig sokfelé hívnak minket az országban fellépésekre. Nem árulunk el nagy titkot: az állati bemutatókért, simogatókért kapott bevételekből élnek állataink.


Számlaszámunk: 50800104-15535041 Alapítványi adószám: 18901229-1-02

Amennyiben a veszélyhelyzeti állapot miatt jelenleg betiltott nagyobb rendezvények a főszezonban is elmaradnak (pl. városi programok, események, falunapok), akkor sajnos a MancsRanch éves bevételeinek teljes része kiesik idén!

Nem akarunk pánik hangulatot kelteni. Nem akarunk senkinek a pénztárcájában turkálni. Más szervezetek is hasonló gondokkal küszködnek. Mi azt szeretnénk kérni, hogy ha úgy gondoljátok, hogy segítenétek nekünk, akkor tájékozódjatok támogatási lehetőségeinkről és ha kérdésetek van, keressetek meg minket!

Nagyon aktuális pl. az adó 1% nyilatkozás, aminek idei végső határideje május 20. napja. Minden évben rengetegen megfeledkeznek róla! A nyilatkozást többféle módon el tudjátok végezni. Ezzel kapcsolatban készítettünk egy útmutatót is, amit ide kattintva megnézhettek. Emellett az Adó 1% aloldalunk szintén bármikor elérhető a Főmenüből. Azt is köszönjük, ha megosztjátok ezeket a tartalmainkat, bár nyilván számunkra most a tényleges cselekvés jelenti a legnagyobb segítséget.

Végső gondolatként arra buzdítunk mindenkit, hogy segítsetek másoknak is ahol és amiben csak tudtok! Rengetegen kerültek komoly bajba és a helyzet napról napra egyre csak rosszabb lesz. Ilyen időkben a legkisebb jó cselekedet is sokat számít!

Hálás köszönettel,
Rózsa és a MancsRanch Csapata!

Megjegyzés: a legfrissebb információk szerint -minden felülethez hasonlóan- az állatok szőre is lehet fertőző, amennyiben egy fertőzött személy pl. rájuk/feléjük tüsszent, köhög, közelről kilélegez, ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy ennek fényében ügyeljen állataira, környezetére, önmaga és mások egészségére. Mi is így teszünk. Jó egészséget és kitartást mindenkinek!