November végén indult közösségi adománygyűjtésünk az adjukossze.hu oldalán. Támogatóink már több mint 50 felajánlással segítették alapítványunkat, ami azt jelenti, hogy egyre közelebb vagyunk a célösszeg eléréséhez. 

Köszönjük, hogy ilyen sokan támogatjátok lakóinkat! Az elmúlt hónapok váratlan, extra költségei, orvosi kiadásai miatt és a szinte állandóan emelkedő bolti árak mellett egyre nehezebb a mi dolgunk is, így különösen hálásak vagyunk minden felajánlásért. Támogatóink már 98%-át összeadták a vágyott 500 000 Ft-os célösszegnek.

Ez az összeg óriási segítségToruk kutyusunk esete óta jócskán megcsappant tartalékaink pótlásában. Adománygyűjtésünk indításának okairól itt írtunk bővebben

November 30. az Adakozás Napja volt, míg december minden évben az Adományozás hónapja. Állataink téli ellátásához továbbra is segítségeteket kérjük! Gyűjtésünkhöz egészen december 23-ig Ti is hozzájárulhattok, ha még nem tettétek.

Támogatóink üzenték nekünk:

 • "Mindig jobb kedvre derülök a feltöltött képek láttán, igazi tünemény az összes lakó. Sajnos elég messze lakom, de ha a közelben járok egyszer, mindenképp meglátogatom a ranchot. Boldog és békés ünnepeket kívánok."

 • "Sikerülni fog! Ezek a csodás állatok megérdemlik. Kitartást és jó egészséget kívánok a MancsRanch családjának!"

 • "Nyáron voltunk egy barátnőmmel a MancsRanchon, életre szóló élmény volt :) A béke szigete, nagyon különleges állatokat lehet látni testközelből!"

 • "Kedves Rózsa! Szeptemberben volt szerencsénk ellátogatni Hozzátok! Fantasztikus munkát végzel, nagyszerű ilyet látni, ilyen embert megismerni. Egy csodát hoztál létre! Folytasd ezt az utat! Örülök, hogy egy picit én is segíthetek! Kellemes ünnepeket! Tavasszal találkozunk!"

Köszönjük, hogy támogattok minket és azt is, ha írtok nekünk! Igazán megható és rengeteget jelent, hogy ennyien szeretitek és segítitek a MancsRanch-et.

Hogyan lehet felajánlást tenni?

Gyűjtésünk oldalán kattintsatok a rózsaszín "Támogatom" gombok valamelyikére. Az adni kívánt összeg kiválasztása után írjátok be a következő információkat a megfelelő helyükre:

 • név,
 • e-mail cím,
 • majd kötelezően be kell pipálni négy közül a legalsó jelölőnégyzetet
  (a többi nem kötelező, rajtatok áll).
 • Lentebb írhattok nekünk támogatói üzenetet is, ha szeretnétek.

Ezt követően az "Adományozok" gomb a biztonságos fizetési felületre továbbít, ahol a bankkártyátokon szereplő adatok megadásával tudjátok befejezni a felajánlást.:

 • Itt írjátok be a hosszú kártyaszámot az előlapról,
 • a kártyán szereplő nevet,
 • a kártya lejárati dátumát (hónap / év)
 • és legvégül a CVC kódot, ami egy háromjegyű szám kis keretben a kártyád hátoldalán.

Az adományozott összegek néhány perc után jelennek meg a gyűjtés számlálóján. A bankártyás felajánlás mellett már lehetőség van azonnali átutalással is segíteni. Ezt a szintén pár perces módszert a gyakorlott netbank felhasználóknak ajánljuk.


Ha tehetitek, segítsetek!

Mindent köszönünk szépen!
Üdvözlettel: a MancsRanch Csapata!