Fellépéseinken állataink olyan show műsort varázsolnak nézőink szemei elé, amely teljesen más a szokványos kutyabemutatókhoz képest.

Nálunk a megszokott és sablonos programoktól eltérően több fajta állat dolgozik együtt, a lehető legnagyobb harmóniában. Kutyáink mellett kecskék, pónik sőt, egy Coati mackó is részese ennek a fantasztikus előadásnak, amelyet garantáltan élvezni fognak a kicsik és nagyok is! Emellett lépett már "porondra" vadászgörényünk is, akinek alpakáinkhoz hasonlóan (őket simogatni lehet) hatalmas sikere volt.

A MancsRanch műsorával színesebbé teheti a falunapokat, vállalati rendezvényeket, szülinapi zsúrokat, nagyobb családi összejöveteleket és minden olyan rendezvényt, amin állatszerető emberek gyűlnek össze. Egészen 200 éves korig mindenkinek ajánljuk! Ígérjük, hogy szeretni fogják!

A MancsRanch lakóival az ország bármely pontjára kitelepülünk elérhető áron, ráadásul a felejthetetlen bemutatót követően lehetőség van a ranch lakóit közelebbről is megismerni, egy kötetlen és családias hangulatú állatsimogató keretében. Figyelem, állataink baráti puszik osztásától és a frizurák esetleges megszépítésétől sem riadnak vissza! Ez különösen igaz macinkra.

Amennyiben szívesen látna minket rendezvényükön, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén. Reméljük, látjuk egymást!