Negyedéik éve fogadhatunk SZJA 1% felajánlásokat és nagy örömünkre idén is több százan döntöttek úgy, hogy bizalmukkal minket tisztelnek meg, ami évek óta óriási segítséget jelent számunkra!

NAV weboldaláról bárki által letölthető dokumentumok tartalmazzák a kedvezményezett szervezetek alapadatai mellett a részükre érvényesen nyilatkozók számát és természetesen a beérkezett felajánlások aktuális végösszegeit is.

MancsRanch Az Állati Suli Alapítvány:

A MancsRanch alapítványát 2023-ban hatszáznégyen támogatták (a jelenlegi feldolgozottság szerint). A felajánlásokból befolyó összeg, melyet szeptember folyamán alapítványunk részére kiutal a NAV: 4 176 396 Ft!

A MancsRanch állatvédő, állatmentő tevékenységéért, valamint a gyermekek állatszeretetre történő nevelésében és a családi programok népszerűsítésében vállalt szerepéért a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, dr. Őri László a MancsRanch alapítóját és tulajdonosát, Fejes Rózsát Elnöki Kitüntető Díjban részesítette. 

A díjátadó Bikalon, október 12-én került sor. Az értesítő levél egyébként már szeptember 16-án megérkezett, így már jó ideje nagy izgalommal vártuk a megtisztelő eseményt. A többi díjazottról a bama.hu cikkében ide kattintva olvashattok.

Harmadik éve fogadhatunk SZJA 1% felajánlásokat és nagy örömünkre idén is több százan döntöttek úgy, hogy bizalmukkal minket tisztelnek meg! Ez a jelen gazdasági helyzetben óriási segítséget jelent számunkra!

NAV weboldaláról bárki által letölthető dokumentumok tartalmazzák a kedvezményezett szervezetek alapadatai mellett a részükre érvényesen nyilatkozók számát és természetesen a beérkezett felajánlások aktuális végösszegeit is.

MancsRanch Az Állati Suli Alapítvány:

A MancsRanch alapítványát 2022-ben közel hatszázan támogatták (a jelenlegi feldolgozottság szerint). A felajánlásokból befolyó összeg, melyet szeptember folyamán alapítványunk részére átutalt a NAV: 3 853 626 Ft!

A hétről-hétre emelkedő bolti árak nem kímélik az állatoknak bevásárló civil szervezeteket, tehát például a MancsRanch-et sem. Júniusban egy pécsi élelmiszerbolt, a Wolt Market Pécs kétszer is megajándékozott minket, aminek nagyon örültünk. Hálásan köszönjük összes gyermekünk nevében azt a sok-sok husit, zöldséget gyümölcsöt és pékárut, amit nekik küldtek!

Ördög Nóra az adó 1% felajánlás fontosságáról beszélt. Nóri minden mondata épp olyan releváns most, mint tavaly májusban. A rövidke videót ide kattintva nézhetitek meg.

"Most van itt az idő. Most van itt a lehetőség, hogy tudatosan rendelkezzünk az adónk civil 1%-áról!"

"Május 20-ig érdemes körbenézni, megismerni a környezetünkben működő alapítványoknak a munkáját és rendelkezni az 1%-ról."

SZJA 1% - Ördög Nóra

Most Ön is segíthet! Ördög Nóra: „Igenis van lehetőség! Most itt a lehetőség, hogy viszonozzuk a civilek munkáját!” Kérjük, támogassa a Baranya megyei Civil Közösségek értékteremtő munkáját adója 1%-ának felajánlásával! Szervezetek bemutatkozása, rendelkezés módja: www.ckszkbaranya.hu/1szazalek

Határidő: május 20.

Közzétette: Civil Közösségi Szolgáltató Központ - Baranya megye

Szervezetek bemutatkozása, rendelkezés módja: www.ckszkbaranya.hu/1szazalek

A Nemzeti Álladvédelmi Program keretében az Agrárminisztérium jóvoltából országszerte 216 szervezet részesült adományban. Örömteli és megtisztelő, hogy a MancsRanch lakói is részesei lehetnek ennek a megmozdulásnak: Alapítványunk 500 kg táp adományban részesült!

Az érintett szervezetek száma azóta tovább nőtt, ugyanis több egyesület, civil szervezet is úgy döntött, hogy a beérkezett óriási adományok egy részét tovább adják. Így döntöttünk mi is. A Hachiko Állatvédő Egyesület menhelye és közöttünk régóta oda-vissza működik a segítségnyújtás, így most 200 kg táppal támogattuk működésüket. Fantasztikus érzés kapni és adni is!