2020 júliúsában a Pannon Televízió Ismerős című műsorában szerepeltünk. Vígh Gabriella és stábja vendégeskedett nálunk, aminek nagyon örültünk!

A közel fél órás beszélgetésben szinte minden minket érintő témáról szó esett. Ha kíváncsiak vagytok a ranch állataira, történeteikre, helyzetünkre, munkásságunkra és arra, hogy milyen élmény látogatóként nálunk tölteni egy órácskát, akkor feltétlenül nézzétek meg!

A teljes adás visszanézhető YouTube-on vagy akár itt nálunk is megtekinthetitek:

Novemberben az RTL Klub Híradójának stábja járt nálunk. Hálásan köszönjük Ragoncsa Ritának, hogy gondolt ránk és elkészülhetett ez a rendkívül aranyos riport állatainkról!

RTL Híradó: https://rtl.hu/rtlklub/hirek

RTL Most: https://www.rtlmost.hu/hirado-p_7724

A megjelent anyagot mi is megosztottuk. Itt érhetitek el: https://www.facebook.com/watch/?v=372746207276752

Nagyon szépen köszönjük!

Zene, ének és alpaka simi! Reményi Ferenc zongora művész úr ismét a pécsi vasútállomáson szervezett jótékonysági koncertet, melyre ezúttal zenész barátait is meghívta! A rendezvényen műértő alpaka kislányunkkal, Perlával vettünk részt, akit természetesen sokan megsimogattak megölelgettek.

A zenés eseményről a PécsTV Híradója is beszámolt, melyet a linkre kattintva megtekinthettek: PécsTV Híradó - 2020.02.28.

Mindig megtisztelő és örömteli, mikor a helyi média foglalkozik velünk. Idén február 3.-án a PécsTV Híradójában láthattatok minket.

Meghívást kaptunk a legújabb pécsi rádió, a Pécs FM szerkesztőségétől, hogy "Állati hét" témában élőben beszélgessünk a MancsRanch-ről.

Ha Mangó tudna beszélni, minden bizonnyal átvette volna a szót, de mivel a mi nyelvünkön nem képes ilyesmire, csendben kivárta a műsoridő végét.


(Rózsa és Papaya szemben Molnár Kristóf műsorvezetővel)

Immáron sokadik alkalommal volt lehetőségünk ellátogatni a FEM3 műsorába, ahova 2019 szeptemberében Maszatkával érkeztünk, aki  természetesen velünk együtt örült a meghívásnak.

"Léránt Ágnes és Fejes Rózsa mindig valami cukisággal érkezik a FEM3 Café stúdiójába. Ezúttal Maszatka kísérte el őket, aki egy 3 éves Minnesotai törpemalac, és első látásra is a felnőttek és a gyerekek nagy kedvence." A videó megtekintéséhez kattints ide vagy a képre.