Miután borzasztó körülmények közül, nagyon soványan, betegen megérkezett hozzánk Shrek és Fiona, a két liliputi törpecsacsi, bevittük őket istállójukba és azonnal megkezdtük a gyógyulásukért folytatott eltökélt harcot.

A szomorú tények: elsőre sajnos még az sem volt biztos, hogy életben maradnak. Nem tudtak enni, nyöszörögtek, tüdőgyulladásuk volt. Szeretett állatorvosunk azonnal megkezdte az azóta is tartó gyógykezelésüket. Szegény pici állataink szurikat, kenőcsöket kaptak, mi pedig instrukciókat.

Nagyon kellettek az imák és tőletek is rengeteg bíztató, szép szót kaptunk, de nem csak azt! Rövid időn belül közel 90 000 Ft adományt küldtetek két kis csacsink támogatására, amit nem tudunk elégszer megköszönni! Rendkívül hálásak vagyunk minden egyes felajánlott forintért, bíztatásért, segítő kézért és megosztásért.

Fiona a kezdeti állapotához képest lényegesen jobban lett. Shrek számára tovább fog tartani a teljes felépülés, viszont megnyugtató, hogy legalább sikerült eljutni velük odáig, hogy tudnak rendesen rágni, mivel az első napjukon erre sem volt elegendő erejük. Ez a ti összefogásotok nélkül nem sikerült volna!

Megmentett kis csacsi párosuk azóta új otthonba költözött! Reméljük, hogy boldog és egészséges élet vár rájuk!

Mégegyszer hálásan köszönet nektek! Nagyok vagytok!

Shrek és Fiona gyógyulgatnak. Ők is köszönik a sok segítséget.

Üdvözlettel:
A MancsRanch Csapata!