Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szomorú kicsi szamár. Ahogy teltek-múltak a napok, hetek, évek, ez a szegény kicsi csacsi egyre szomorúbb és egyre soványabb lett. 


Egyszer csak egy hideg, esős napon csoda történt! Jött két idegen, és szegény, csontsovány, beteg csacsikát feltuszkolták egy utánfutóra és elvitték magukkal! Hosszú, hosszú órákon keresztül egy messzi földre utazott a mi mesebeli csacsikánk. Aztán végül megállt az utánfutó és letessékelték róla a piszkos, összetört állatot...

Szegény szamár csak állt és nézett. Hatalmas, tágas teret látott, sok-sok állattal, akik mind kíváncsian lesték az új jövevényt! Szegény csacsi két teljes napon keresztül csak állt, mintha földbe gyökereztek volna a lábai. Két nap után aztán elindult, hogy felfedezze az új otthonát!

A mi mesebeli csacsikánk egyre boldogabb és felszabadultabb lett! Szépen lassan az ütött-kopott, sötétbarnás-szürkés szőrét, csillogó hófehérre váltotta! Csontjaira húst és izmot növesztett! Kókusz újjá született!

A félős, beteg szamárból egy csodaszép, végtelenül kedves, életvidám állat vált! Kiderült, Kókusz nem csak egy egyszerű csacsi. Kókusz pont úgy néz ki, mint egy igazi unikornis! A mi unikornisunk! Mivel a szarva láthatatlan, ezért most egy kis segítséggel mutatjuk meg nektek, milyen is ő igaz valójában! ❤️

Fogadjátok nagyon sok szeretettel az újjá született törpe csacsinkat:

Kókusz Bambusz Horaciuszt!

Kókusz egy végtelenül kedves, bújós, pusziosztó törpecsacsi fiúcska!