Második SZJA 1% adománygyűjtési évünkben ismét több százan döntöttetek úgy, hogy állatainkat és munkásságunkat segítitek! Tavaly is nagy volt az öröm, idén az állunk is leesett! Nagyon szépen köszönjük! Állati hálásak vagyunk nektek!

NAV weboldaláról bárki által letölthető dokumentumok tartalmazzák a kedvezményezett szervezetek alapadatai mellett a részükre érvényesen nyilatkozók számát és természetesen a beérkezett felajánlások aktuális végösszegeit is.

MancsRanch Az Állati Suli Alapítvány

A MancsRanch alapítványát 2021-ben egészen pontosan 618-an támogattátok (a jelenlegi feldolgozottság szerint). A felajánlásokból befolyó összeg, melyet szeptember 21-én elutalt alapítványunk részére a NAV: 3 455 727 Ft!

Minden segítséget nyújtó kéz számít

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki személyi jövedelemadó 1% felajánlásával minket választott! A felmérések szerint 2021-ben közel 40 000 fővel többen ajánlották fel adójuk 1%-át az előző évhez képest. A 28 241 gyűjtésre jogosult civil szervezet számára összesen 10,5 milliárd Ft jutott a felajánlásokból, ami 900 millió Ft-tal haladja meg a tavalyi végösszeget. Szívmelengető látni, hogy egy ilyen problémákkal teli év végre elhozta a változást és az elmúlt évek csökkenése után ismét többen döntöttek a segítségnyújtás ezen ingyenes módja mellett.

Számunkra 2021 a közösségi összefogások éve volt, hiszen a lezárások közepette támogatóink az adjukossze.hu oldalán 1 236 500 Ft adományt ajánlottak fel alapítványunk javára, emellett többen számlaszámunkra utalva nyújtottatok azonnali segítséget. Idén elindult jelképes örökbefogadási programunk is, mely az Y-shift támogatásával valósult meg és fut azóta is. Nem véletlenül szoktuk mondani, hogy támogatóink, segítőink nélkül sehol nem lennénk, ugyanis ez az igazság! Rendkívül sokat jelent, hogy ennyien szerettek minket.

A MancsRanch támogatásával kapcsolatos információkat továbbra is a fenti Infók menünkbe kattintva érhetitek el. Jövő januártól pedig ismét 1% aloldalunkra kattintva tájékozódhattok legkönnyebben.

Októberben újabb hírlevél kiadvánnyal fogunk jelentkezni

https://www.getrevue.co/profile/mancsranchsuli

Ne feledjétek: a sok kicsi 1% sokra megy! 

H á l á s a n   k ö s z ö n j ü k !

Üdvözlettel, a MancsRanch Csapata!