Kaptál már kengurutól puszit? Simogattál már pihe-puha alpakákat? Készített neked csúcs frizurát Coati mackó?

A MancsRanch állataival ez mind rád vár. Éld át a szeretet cunamit! A MancsRanch május 9-től ismét megnyitotta kapuit a látogatók előtt. Mivel hivatalos nyitvatartási időnk nincs, ezért kizárólag előzetes telefonos egyeztetés után tudunk időpontot biztosítani. Érdeklődni természetesen akár facebook messengeren is tudtok.

Ha szeretnétek eljönni hozzánk, ne habozzatok! Mangó, a MancsRanch "mesterfodrásza" alig várja, hogy az új vendégei legyetek!

Időpont foglalás: +36 70 622 6627

FONTOS KÖZLEMÉNY: A 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet értelmében kizárólag a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára vagyunk látogathatóak! A 3/2021. (IV. 30.) BM határozat alapján 2021. május elsején hatályba lépett 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet megszegése 200 000 Ft-tól 3 millió Ft-ig sőt, akár 1 év bezárással is büntethető! A védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, melynek ellenőrzése a rendelet alapján a szolgáltatás nyújtójának a feladata! Megértéseteket köszönjük!

Belépőjegy árak:

  • 1-től 4 főig összesen: 10 000 Ft
  • 5 főtől 3000 Ft / fő

A belépőjegy ára tartalmazza:

  • az állatok simogatását, megismerését
  • jutalomfalat biztosítását (amivel az állatokat eteted)
  • fotó sorozat készítését

[A belépés pillanatától a távozásig mindent megörökítünk. A fényképeket a megadott elérhetőségre elküldjük. Ezt követően nálunk törlésre kerülnek.]

A program körülbelül 1 órás időtartamot vesz igénybe. Mivel az állatokat nálunk testközelből ismerhetitek meg, ezért kérjük, hogy játszós ruhában gyertek. 
 
Kövessetek minket facebookon, hogy ne maradjatok le semmiről!