Töltsük fel a MancsRanch éléskamráját!

Segítsd állatotthonunkat a téli időszakban! Gondozásunkban élő állataink napi betevőjére, növekvő állatorvosi kiadásainkra kérjük megtisztelő támogatásod. Állj lakóink mellé Te is!

Hogyan tudsz felajánlást tenni?
Az adni kívánt összeg kiválasztása után írd be a következő információkat a megfelelő helyükre: neved, e-mail címed, majd kötelezően be kell pipálnod négy közül a legalsó jelölőnégyzetet (a többi nem kötelező, rajtad áll). Lentebb írhatsz nekünk támogatói üzenetet is, ha szeretnél. Ezt követően az "Adományozok" gomb a biztonságos fizetési felületre továbbít, ahol a bankkártyádon szereplő adatok megadásával tudod befejezni a felajánlást.: Itt írd be a hosszú kártyaszámot az előlapról, a kártyán szereplő nevet, a kártya lejárati dátumát (hónap / év) és legvégül a CVC kódot, ami egy háromjegyű szám kis keretben a kártyád hátoldalán. Az adományozott összegek néhány perc után jelennek meg a gyűjtés számlálóján. A bankártyás felajánlás mellett már lehetőség van a fizetéskor azonnali átutalással is segíteni. Ezt a szintén pár perces módszert a gyakorlott netbank felhasználóknak ajánljuk.

Gyakori kérdések

 • KÖSZÖNET MINDENKINEK!

  Szeretnénk köszönetet mondani minden tőletek kapott segítségért! Nagyon hálásak vagyunk nektek!

 • Máshogyan is tudok segíteni?

  Igen, támogathatsz minket banki átutalás útján vagy pl. adó 1% felajánlásoddal is. A MancsRanch adószáma 18901229-1-02! Számlaszámunk: 50800104-15535041 [a közlemény rovatba írd be, hogy adomány].

 • Mi az alapítvány pontos neve?

  MancsRanch Az Állati Suli Alapítvány! Van egy hasonló nevű állatmentő alapítvány is, akikkel sajnos gyakran összekevernek minket, pedig az állatok szeretetén kívül semmi közünk egymáshoz. Az előbbiek fényében kérjük, hogy minden esetben a weboldalunkon fellelhető információkat vegyétek alapul.

 • Meddig lehet adományozni?

  Adománygyűjtésünk december 23-ig tart. Nagyon szépen köszönjük, ha támogatod állatainkat!

 • 1